Gids voor internet bingo

Bingo is een gezelschapsspel dat normaliter met een groot gezelschap gespeeld word. Wat veel mensen niet weten is dat bingo ook op het internet gespeeld kan worden. Dit noemt men dan online bingo spelen. Dit lijkt nogal een barriere voor de doelgroep, want we hebben het al snel over de wat oudere mensen en dan met name vrouwen. Om de bingo doelgroep op weg te helpen kan deze gids voor internet bingo erg handig zijn. In de volgende paragraven worden stappen doorlopen om online bingo te spelen.

Zoek een bingo website

Om op het internet bingo te kunnen spelen zal je op zoek moeten gaan naar een geschikte bingo website. Deze zijn dun gezaaid in Nederland. Engelse bingo websites zijn talrijk, maar Nederlandstalige bingo websites zijn er niet zo veel. Ze zijn zelfs op 2 handen te tellen. Anno 2016 is het zelfs zo dat de Nederlandse bingo websites de website in de Engelse taal voeren in verband met de huidige wet- en regelgeving. Hoe onderscheid je dan de Nederlandse van de Engelse bingo websites? Het is aan te raden om daarvoor een vergelijkingssite voor bingo te raadplegen en daar de keuze uit een bingo website te maken.

Speel eerst even een gratis spel

Op welke bingo website is het mogelijk om ofwel met gratis geld bingo te spelen of met speelgeld bingo te spelen. Dat is een aanrader! Je kunt wennen aan de knoppen en de mogelijkheden van de software. De spanning is echter wel een stuk minder, dus je zal merken dat je de neiging krijgt om de eerste storting te maken. Na een aantal minuten kan je een pop-up zien met de vraag of je geld wilt storten, maar dit kan je op elk moment doen.

Profiteer van een welkomstbonus

Een welkomstbonus is een cadeau van de bingo website voor jou, als nieuwe bezoeker. Je krijgt deze om de bingo website te leren kennen in de hoop dat je er lang zal blijven spelen. Het werkt als volgt: de bingo website geeft aan hoe groot de welkomsbonus is. Dit kan bijvoorbeeld 100% van de storting zijn met een maximaal bedrag van € 100,-. Als je een eerste storting doet van €100,- ontvang je a la minute € 100,- extra van de bingo website. Je kan dan niet met € 100,- spelen, maar hebt dan € 200,- speelgeld. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden aan de welkomstbonus. Lees daarvoor de bonus pagina van TulpenBingo.nl. Op die manier weet je waar je op moet letten bij het gebruik van een welkomstbonus of een stortingsbonus. Deze kunnen erg rendabel zijn, maar er zijn bijvoorbeeld wel voorwaarden verbonden aan de uitbetaling van het bonusgeld.