3 redenen om de Lichtstad te bezoeken!

De Lichtstad, en tijdens het Carnaval ook wel ‘Lampegat’. De stad van de ‘boeruh’ of ‘rood-witten’. De stad van Frits Philips, maar ook van stadsprediker Arnol Kox. De stad die onlangs werd uitgroepen tot ‘de slimste regio ter wereld’. Eindhoven is een stad om rekening mee te houden. Een stad die je absoluut een keer bezocht moet hebben. Lees hier waarom!

De stad van kennis en design
Eindhoven is een broedplaats van technologie en design. Eindhoven werd onlangs uitgeroepen tot de slimste regio ter wereld en is daarbij dus ook een wereldstad die je zeker een keer bezocht moet hebben! Een bezoekje aan de Dutch Technology Week (mei) of de bekende Dutch Design Week (oktober), zijn absolute aanraders! De rest van het jaar kun je terecht in een van de vele musea of het culturele & creatieve hart van de stad: het hippe Strijp-S!

Uitgaan op het legendarische Stratumseind
Ben je dol op stappen? Dan mag je een bezoekje aan het uitgaansgebied van Eindhoven niet langer uitstellen! Stratumseind is met ruim 50 kroegen de langste uitgaansstraat van Nederland. Er is voor ieder wat wils: houd je van salsa of rock? R&B of kies je voor het levenslied? Wanneer de winkels gaan sluiten komt het Stratumseind tot leven. En dat gaat tot in de vroege uurtjes door.. !

Eindhoven winkelstad
Tot slot is Eindhoven ook gewoon een ontzettend leuke en veelzijdige winkelstad! De vele schoenenwinkels in Eindhoven, de kleine boetiekjes in ‘De Bergen’ en de grote modeketens als Primark trekken veel dagjesmensen. En als je uitgewinkeld bent plof je lekker neer op een van de terrassen aan de gezellige Markt, de Kleine Berg of misschien wel het Wilheminaplein. De keuze is reuze!

Rest ons één ding te zeggen: Houdoe en tot snel!

[DFR:category?c=1577834]