De 6 beste apps

Voor de tijd van de smartphone hadden we het nog over computerprogramma’s, maar met de introductie van de smartphone is ook het woord ‘’app’’ geïntroduceerd. Inmiddels zie je door alle apps het bos niet meer en dus heb je iemand nodig die je vertelt wat nou de beste apps zijn op dit moment.

Gratis

1: Gopuntr.com

Gopuntr.com is een geweldige app voor de echte sportfanaten. Het geeft je de mogelijkheid om sportwedstrijd te voorspellen. Het gebruiksgemak ligt zeer hoog, voorspellen gebeurt door simpelweg te swipen. De app geeft statistieken van de wedstrijden en van jouw geschiedenis. Zo kan je je risico verkleinen en zorgen dat je resultaten zo goed mogelijk worden.  En het leukste van allemaal: spelen tegen je vrienden. Laat zien dat jij het meeste verstand van sport hebt! De game is slechts 32 MB dus als je een telefoon hebt met weinig geheugen beschikbaar maakt dat niet uit.

2: 9292

9292 Is een handige app voor OV-gebruikers. Het geeft je inzicht in het complete openbaar vervoer in Nederland.

3: Buienalarm

Buienalarm is voor de Nederlandse burger een bijna noodzakelijke app. Al weet je eigenlijk al bijna zeker dat het gaat regenen in Nederland.

Betaald

1: Minecraft Pocket Edition

Minecraft is een game die er op het eerste  gezicht erg basic uitziet, echter zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is een sandboxgame geschreven in Java. Aanvankelijk werd de game ontwikkeld door de Zweed Markus Persson, die zichzelf ook wel Notch noemde. Tegenwoordig heeft hij een bedrijf opgericht, Mojang AB. Dit is de nieuwe eigenaar van de game. In Nederland is de eerste officiële versie uitgekomen op 18 november 2011.

2: Wiebetaaltwat

Deze app is handig voor als je met je vrienden wat gaat drinken. De app houdt bij hoeveel iedereen nog moet betalen.

3: 7 Min Workout

Met deze workout van 7 minuten ben je binnen no-time fit. Het is een wetenschappelijk ontwikkeld workoutprogramma dat overal ter wereld furore maakt.