Afvallen op een natuurlijke manier

Soms is het volgen van een gezond voedingspatroon niet voldoende om via gewichtsverlies het gewenste gewicht te bereiken. Ondanks dat je toch voldoende aandacht geeft aan de voedingswaarde, het aantal calorieën en let op de verzadigde en onverzadigde vetten lukt het niet om (voldoende) af te vallen. Om dan toch het gewenste doel te bereiken kan het soms nodig zijn om je lichaam een steuntje in de rug te geven. In de meeste gevallen kan het gebruik van Xenical dan net dat beetje extra geven waardoor je toch voldoende resultaat kan boeken in de strijd tegen de overtollige kilo’s.

 

Xenical, de steun in de strijd tegen de kilo’s

Xenical is een afvalmedicijn wat het lichaam stimuleert om, in combinatie met gezonde voeding  en een aangepast trainingsschema, meer vet te verbranden en in feite het lichaam er toe aan zet om efficiënter om te gaan met de aanwezige lichaamsvetten. Door de moderne eetgewoontes hebben we in feite ons lichaam op een verkeerde manier aangeleerd om energie uit de aanwezige voedingsstoffen te halen. Het relatief hoge suikergehalte in onze voeding gebruikt het lichaam om te voorzien in de energiebehoefte. Hierdoor blijft het lichaam in feite continu bezig om de suikers te verbranden terwijl het vet wat eigenlijk als energiebron zou moeten dienen wordt opgeslagen.

Verantwoord gewicht verliezen

Door het verantwoord gebruik en gewichtsverlies van Xenical worden de vetten die in de voeding aanwezig zitten niet allemaal door het lichaam opgenomen. Slechts 50% wordt gebruikt en het overtollige vet wordt via de natuurlijke weg afgevoerd.

Deze methode zorgt er voor dat het lichaam eigenlijk gedwongen wordt om de aanwezige voorraad lichaamsvet aan te spreken om zodoende toch te kunnen voorzien in de natuurlijke energiebehoefte. Het op een verantwoorde manier gebruiken van Xenical zorgt dus voor meer gewichtsverlies en een gezonder eetpatroon.