Autoverzekering vergelijken

Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Dan ben je hier op de juiste plek. Op deze website kun je elke http://123autoverzekering-vergelijken.nl en zo een juiste keuze maken. Door de verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken, vind je al snel een passende autoverzekering en bespaar je honderden euro’s per jaar.

Drie soorten verzekeringen

Voor iedere autobezitter in Nederland is het verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Zonder mag je de weg niet op. Je hebt de keuze uit drie soorten verzekeringen:

  • WA-autoverzekering
  • WA-autoverzekering + beperkt cascoverzekering
  • Allrisk autoverzekering

WA-autoverzekering

Het is in ieder geval verplicht om een WA-autoverzekering af te sluiten. Hiermee is de schade gedekt die jij, als autobezitter, door jouw schuld aan anderen toebrengt. De schade aan je eigen auto wordt niet vergoed. De verzekering vergoedt dus enkel de schade die je aan een andere auto hebt veroorzaakt.

WA-autoverzekering + beperkt cascoverzekering

Deze verzekering omvat alle dekkingen van de WA-verzekering en een aantal extra’s. Zo vergoedt deze verzekering ook de schade aan je eigen auto, welke is ontstaan door inbraak, storm, diefstal, hagel of joyriding.

Allrisk autoverzekering

Dit is de meest uitgebreide autoverzekering die er bestaat. Deze bevat alle dekkingen van de WA-verzekering, de beperkt cascoverzekering plus nog diverse extra’s. Deze verzekering vergoedt vrijwel alle schade.

Doe de gratis kentekencheck

Het vergelijken van autoverzekeringen werkt heel eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen, is enkele gegevens in te vullen, zoals je kenteken, het autotype, het aantal schadevrije jaren en je leeftijd. Vervolgens krijg je direct te de voordeligste autoverzekeringen te zien. Het vergelijken van autoverzekeringen is dus snel gedaan. Met behulp van onze online vergelijkingstool vind je dus al snel een goedkope autoverzekering, die helemaal bij je past.

Op zoek naar een geschikte autoverzekering? Dan kun je hier de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Doe de gratis kenteken check op http://123autoverzekering-vergelijken.nl en kom er al snel achter welke autoverzekering de beste keus is voor jou.