Buitenverlichting

Slimme lampen winkel

In een tijdperk waar alles aangesloten is op het internet, is slimme verlichting niet meer weg te denken. Draadloos aangestuurde verlichting die naadloos samenwerkt met je smartphone is een musthave in deze tijd. Er zijn tal van aanbieders en winkels te vinden die slimme lampen aanbieden. Zo kun je terecht bij de plaatselijke bouwmarkt, Ikea of na een google zoektocht bij een winkel op het web.

 

Online winkels

Het bezoeken van een echte winkel in het centrum van een stad gebeurt tegenwoordig steeds minder. Wij kopen onze producten liever online en laten deze thuisbezorgen. Dit geldt ook voor slimme verlichting. Na een zoektocht kom je al snel bij de betere websites terecht waar je de producten kunt kopen of wordt je geïnformeerd over slimme lampen. Als je bijvoorbeeld opzoek bent naar de nummer 1 slimme verlichting aanbieder Philips Hue. Zie je al snel dat er tal van webwinkels zijn die dit fantastische product te koop aanbieden. Het voordeel van online winkelen is dat je snel kunt zien waar het product op voorraad is en wat de prijzen zijn. Dit scheelt enorm veel tijd als je het vergelijkt met het shoppen in een winkelcentrum.

 

Investeer in slimme lampen

Bij je zoektocht naar slimme verlichting zul je snel merken dat de prijzen aan de hoge kant zijn. Dit neemt niet weg dat het verstandig is om te investeren in slimme verlichting. Alle soorten slimme lampen zijn erg duurzaam en gebruiken aanzienlijk minder energie dan de reguliere gloeilamp. De huidige gloeilamp zal in de lamp der jaren verdwijnen en plaatsmaken voor de LED varianten. Het is dus verstandig om hier alvast in te investeren.

 

Beste slimme verlichting kopen

Er komen steeds meer slimme producten op de markt, dit geldt ook voor verlichting. Al sinds een aantal jaren produceert Philips al slimme lampen onder de naam Philips Hue. Dit is het nummer 1 product in het slimme verlichtings segment. Hue blijft innoveren en steeds nieuwe hue producten toevoegen aan het assortiment. Zowel voor binnen- als buitenverlichting is Hue voorloper.