Comfortabeler werken met een ergonomisch toetsenbord

Wanneer u veel op uw computer werkt, bijvoorbeeld thuis of op uw werk, probeert u het werk zo comfortabel mogelijk te maken. Een ergonomisch toetsenbord kan u hierbij helpen, door het compacte formaat van deze toetsenborden. U kunt het toetsenbord eenvoudig vanuit huis meenemen naar uw werk en ’s avonds mee terugnemen om thuis verder te kunnen werken. Het fijne aan de toetsenborden, is dat u ze eenvoudig aan een computer kunt koppelen, veelal met Bluetooth. De vervelende draden aan het toetsenbord worden hiermee dus eveneens verleden tijd.

Meer mogelijkheden met een mini toetsenbord

Een ergonomisch (mini) toetsenbord van Ergodirect draagt bij aan het verkleinen van de afstand tussen uw muis en het toetsenbord. Zo kunt u sneller en vaak ook comfortabeler werken achter uw computer. Daarbij is het gebruik van een muis lang niet in alle gevallen noodzakelijk, doordat het toetsenbord van speciale sneltoetsen is voorzien. Met deze toetsen kunt u dingen sneller aanklikken, zonder de muis hiervoor te moeten gebruiken.

Naast de snellere en comfortabelere manier van werken met een ergonomisch toetsenbord, is het formaat voor velen een groot voordeel. Het toetsenbord past perfect in een laptoptas of uw aktetas, waardoor deze overal mee naar toe genomen kan worden. U heeft de keuze uit toetsenborden die werken op een Bluetooth-verbinding en uit toetsenborden met een usbkabel. Beide manieren van koppelen zijn erg eenvoudig en werken snel! Of u het ergonomische toetsenbord nu thuis gebruikt of op uw werk.

Voor welk ergonomisch toetsenbord kiest u?

 
[DFR:category?c=1571920]