Concrete Matter de winkel voor mannen cadeaus

Concrete Matter is de winkel voor mannen cadeaus in Amsterdam. Door veel mensen wordt de winkel van Concrete Matter beschreven als een Gift Shop. In deze winkel tref je verschillende soorten cadeaus, zoals Timex Horloges, Canvas tassen, Taxidermie en nog veel meer! Deze producten zijn verkrijgbaar in de winkel van Concrete Matter (Haarlemmerdijk te Amsterdam), maar ook in de webshop van Concrete Matter. In de webshop kun je de meeste leuke cadeaus vinden op de pagina’s met cadeaus.

Elk semester zijn er weer veel studenten bezig met het afronden van hun studie. Als deze studenten geslaagd zijn verdienen zij natuurlijk een goed afstudeercadeau. In de webshop van Concrete Matter zijn er verschillende leuke afstudeercadeaus zoals whisky glazen, whisky disks, magnetische zandloper, timex horloges en nog veel meer!

Bij Concrete Matter kun je ook opgezette dieren kopen. Dit wordt ook wel eens Taxidermie genoemd. Dit zijn dieren die zijn overleden en zijn omgebouwd tot kunst. Dit zijn erg leuke dingen voor in huis. Deze producten zijn wel duurder ten opzichte van de andere cadeaus bij Concrete Matter. Echter zul je altijd wel iets leuks vinden in deze webshop!