Cursus InDesign

Indesign is een programma van het bekende Adobe. Met dit handige programma kunnen gebruikers op een professionele manier verschillende soorten tekstverwerking doen. Dit programma wordt door zijn handige functies veel gebruikt door grafische ontwerpers, maar ook veel voor hobbyisten is het erg in trek. Het wordt vooral gebruikt voor onder andere het creëren en printen van folders, flyers kaarten en meer van dit soort dingen.

Maar je leert dit niet zomaar. Het is belangrijk om er veel mee bezig te zijn om het echt onder de knie te krijgen. Daarom is een cursus InDesign zeer interessant als men hier echt als een professional mee aan de slag wil gaan. Op deze manier ben je binnen no-time op de hoogte van de mogelijkheden van InDesign.

Wat leer je allemaal tijdens zo’n cursus?

Je begint met het leren kennen van het werkgebied van InDesign CC, zodat je een goede impressie krijgt waar je het allemaal kunt gebruiken. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je de basisprincipes van InDesign leert kennen.

Daarna zul je meer inhoudelijk aan de slag gaan met documenten, teksten maken en aanpassen, werken met verschillende kleuren en stijlen, afbeeldingen, tabellen, noem het allemaal maar op.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Dit is de basiscursus, dus daarom is deze cursus is voor iedereen geschikt. In deze eerste cursus zal vooral aan bod komen wat de mogelijkheden zijn van InDesign. U hoeft daarom ook geen voorkennis te hebben van te onderwerp.

Hoe zien de lessen eruit?

Deze training wordt gegeven in een zogeheten open leervorm-lesmethodiek. U krijgt dan wel actieve begeleiding, maar u kunt zelfstandig in uw eigen tempo te werk gaan. Zo kunt u op uw eigen manier uw leerdoelstellingen behalen, en hoeft u niet met het tempo van andere cursisten mee te gaan. Wel is er natuurlijk toezicht zodat u wel uw leerdoelstellingen haalt. Ook een voordeel van deze lesmethode is dat zo ieder voor zich aan de slag kan gaan zodat er binnen de eigen praktijk gewerkt kan worden.

Aan het einde van de cursus zal u een certificaat ontvangen met een bewijs van deelname.

Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht bij klantenservice van learnit.

[DFR:category?c=1585493]