Diamonds: ook 2016 ‘a girl’s best friend!’

Net als kleding, zijn ook sieraden aan mode onderhevig. Wat kunnen we komend jaar verwachten? De trends voor 2016 op een rijtje!

Tekst is hot!

Armbanden met teksten of kettingen met initialen: ze doen het ook in 2016 goed. Niet gek ook, want een inspirerende quote of een naam verenigd met bijvoorbeeld een armband maakt een sieraad erg persoonlijk. Het is daarmee meteen een prachtig cadeau. Nog mooier is het wanneer je een sieraad zelf laat graveren. Voor voorbeelden check je merken zoals ‘Take What You Need’, ‘Lott Gioielli’ of ‘Chrysalis, en ook Nikkie Plessen maakt simpele, maar doeltreffende armbanden met ‘the keywords of life’: Love – Trust – Care – Inspire!

Ga voor boho chic

Een trend die al een tijdje doorzet en die dan ook vele fans kent: boho chic, geïnspireerd op hét hippie eiland Ibiza! Elk jaar als de zon begint te schijnen – en het festivalseizoen begint – zien we de winkels er weer vol mee hangen. Niet alleen qua kleding, maar ook qua sieraden! Denk aan – vaak handgemaakte – kleurige armbanden en kettingen, met natuurlijke materialen en kraaltjes. Fan? Bekijk dan eens de collecties van merken zoals Barong Barong, Close to Zen en Tembi.

Onze keus: minimalistisch!
Ook alweer een tijdje trending zijn de minimalistische sieraden. Wij zijn in ieder geval fan, want wat ons betreft geldt nog steeds ‘less is more’! En ja, echt waar, met minder opvallende sieraden val je vandaag de dag op! Deze sieraden zijn eenvoudig, in zilver of goud, vaak voorzien van geometrische vormen en klein.. maar wel oogstrelend mooi! Ze zijn makkelijk te combineren met andere sieraden en met vrijwel iedere outfit. Helemaal hip, ook in 2016! Merken om in de gaten te houden: Heart to Get, Betty Bogaers en ook weer Lott Gioielli.

Jewelzhop

Wat is jouw favoriete sieradentrend voor 2016? En ben je benieuwd waar bovenstaande merken te verkrijgen zijn? Neem dan eens een kijkje op Jewelzhop.com!

[DFR:category?c=1577868]