Een Proefabonnement Telegraaf, wat moet je weten?

De Telegraaf is qua oplage de grootste krant van Nederland. Daarnaast heeft de krant een veel bezochte nieuwssite. Als je de website van De Telegraaf regelmatig bezoekt, heb je vast wel de diverse proefabonnementen en andere aanbiedingen voorbij zien komen. Er zijn qua abonnementsvormen diverse mogelijkheden bij De Telegraaf. Wanneer je een ‘papieren’ abonnement van De Telegraaf afsluit krijg je eveneens gratis toegang tot de digitale krant.

Proefabonnement op de Telegraaf
Als je twijfelt of De Telegraaf de juiste krant voor je is, kun je er voor kiezen om een proefabonnement te nemen. De voordeligste plek hiervoor is OpProef.nl.

Door een proefabonnement af te sluiten weet je zeker dat De Telegraaf de juiste krant voor je is. Het voordeel van een probeerperiode is dat je nergens aan vast zit. Het abonnement zal na het proefabonnement automatisch aflopen. Wanneer je dan geïnteresseerd bent in een abonnement, kun je deze voor langere tijd afsluiten.

Eenmaal je abonnee bent kun je alles eenvoudig online regelen. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent kun je dit online aangeven binnen je eigen account. Hetzelfde geldt wanneer een bezorger je per ongeluk geen krant heeft gebracht. Ook het uitbreiden van je abonnement is mogelijk bij Mijn Telegraaf.

Acties van De Telegraaf
De Telegraaf heeft regelmatig acties waarbij je korting kunt krijgen op een abonnement. Er zijn ook met regelmaat Telegraaf acties. Een Telegraaf actie die op dit moment populair is, is de iPad actie. Je krijgt naast een tweejarig abonnement een iPad. Met deze iPad kun je de krant twee jaar lang digitaal lezen. Handig, want zo kun je de krant overal lezen. De iPad is verkrijgbaar op een speciale actiewebsite van De Telegraaf. Bij iedere grotere actie heeft de krant een speciale actiewebsite. Als je wilt weten welke andere acties er zijn, kun je de Telegraaf actie pagina in de gaten houden. Hier zijn regelmatig nieuwe acties te vinden.