Exclusieve parfum van Al Haramain

Al Haramain is een Arabische parfum. Deze parfum is voornamelijk voor de mensen met een hogere sociale klasse. Om deze reden is deze parfum dus ook beperkt beschikbaar. Je kunt deze ook parfum niet zomaar bij de Douglas of Ici Paris kopen. Deze parfum is namelijk gemiddeld 2 tot 3 keer zo duur als de parfums van Chanel, Hugo Boss, Calvin Klein en dergelijke. De reden hiervoor is dat deze parfum een geur heeft waarmee iedereen interesse in je krijgt.

Op alharamainexclusive.com kun je alle soorten parfum van Al Haramain vinden. Doordat het vrij dure producten zijn is het zelfs ook mogelijk om een sample te bestellen waarbij je alvast bekend kan raken met de geur van een bepaalde forum. Een sample kost slechts €25 en dit maakt de uiteindelijke online aankoop van een dure parfum veel laagdrempeliger.

Bekende parfums van Al Haramain zijn onder andere de Amazing Mukhallath, Al Haramain L’Aventure en de Arabian Treasure. De L’Aventure van Al Haramain is momenteel ook steeds uitverkocht doordat iedereen deze parfum wilt. Deze parfum is namelijk in de “normale” prijsklasse en al beschikbaar voor €50.

Naast de webshop van Al Haramain heeft Al Haramain Exclusive ook nog enkele distributiepunten in Nederland waar zij de parfums constant verkopen. Dit merk zal altijd minder gekocht worden dan de bekende parfums van Douglas doordat de meeste mensen dit niet kunnen betalen. De mensen die het wel kunnen betalen hebben hier zeker genot aan!