De fraaiste iPad hoesjes

Een iPad is bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Dat komt mede omdat het apparaat een ultieme combinatie is van een telefoon en computer, maar dan groter dan een telefoon en minder lomp als een laptop. Precies: ultieme combinatie. Daarom nemen we de iPad overal mee naar toe zoals wanneer we op reis gaan of even een paar uurtjes in de trein moeten uitzitten. Of wat dacht je van je iPad meenemen naar je werk of op bezoek zodat je kinderen lekker rustig een spel kunnen spelen. Handig hoor, die iPad, maar juist omdat hij overal mee naar toe gaat het is belangrijk dat het een goede bescherming heeft. Je iPad repareren kost je namelijk veel meer geld dan één keer geld uitgeven voor een goed iPad hoesje. Tegenwoordig is het trouwens ook helemaal geen straf meer om een hoesje om je iPad aan te schaffen dankzij hippe en stijlvolle designs.

Full body iPad protection
Als je liever het zekere voor het onzekere neemt kies je voor een full body iPad hoesje. Deze hoesjes zijn voor alle type iPads te verkrijgen. Een full body smart cover is een luxe hoes voor je iPad die naast bescherming ook een aantal handige functie heeft. De hoes bevat een magnetische sluiting die automatische je iPad van de slaapstand haalt als je hem openklapt. Klap je daarna de hoes weer dicht dag gaat de iPad vanzelf weer in de slaapstand. Een andere handige functie is dat je de hoes helemaal naar achter kunt slaan zodat die niet in de weg zit, of je maakt er een driehoek van zodat je een handige steun krijgt. Je kunt je iPad vervolgens staand of liggend neerzetten.

De full body covers zijn van dun en licht materiaal gemaakt zodat je bijna niet merkt dat er een hoes om je iPad zit. Daarnaast is het wel heel stevig zodat je iPad bestand is tegen een stootje. Je kunt deze handige iPad hoesjes krijgen in verschillende kleuren zoals blauw, goud, roze, grijs, zwart en wit. De prijs is ongeveer €16,99 afhankelijk van je model.

Flexibele soft case iPad hoesje
Wil je optimale bescherming maar geen full body hoesje, dan heb je de flexibele soft cases. Deze cases zijn gemaakt van TPU materiaal dat bekend staat om zijn schok dempende eigenschap. Daarnaast is het materiaal antislip zodat je jouw iPad niet zo snel laat vallen. De hoes komt iets boven het beeldscherm uit zodat deze ook bescherming biedt als het scherm op de vloer terecht komt. Afhankelijk van het model zijn deze iPad hoesjes ongeveer €13,99.