Goed voorbereiden in aanloop naar Sinterklaas

Het jaar vliegt voorbij en voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur! Al jaren op rij komen de pepernoten steeds weer eerder in de winkelschappen te liggen, dit jaar waren ze er al in augustus! Naast het feit dat er al weer allerlei sinterklaas gerelateerde etenswaren in de schappen ligt, beginnen alle sinterklaas activiteiten steeds eerder en eerder. Maar waar moet je nou rekening mee houden?

Gedichten & Cadeaus
Nog steeds is het gebruikelijk dat de Sint cadeaus geeft op 5 december. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de Sint goed geïnformeerd is over wat je graag zou willen hebben, daarom adviseren we iedereen om een ‘wenslijstje’ op te stellen met meerdere objecten die ze graag zouden willen. Dit zal Sinterklaas enorm helpen met het vinden van cadeaus en zo kan hij alles dus op tijd bestellen en bij jouw bezorgen!
Natuurlijk hoort bij een cadeau van de Sint ook een gedicht. De Sint zal aan de hand van jouw gedrag het afgelopen jaar een passend gedicht opstellen en jou wel of niet belonen met mooie cadeautjes.

Surprises
Voor de mensen onder ons die Sinterklaas ‘al wat langer kennen’ schrijft de Sint geen gedichtjes meer en daarom worden er vaak zelf gedichten geschreven. Echter is dit niet zo makkelijk als dat je denkt dat het is, mocht je inspiratie nodig hebben kun je terecht op op Sinterklaasgedichtenmaken.nl. Via deze website kun je heel eenvoudig een gedicht opstellen die relevant is voor de persoon waar je een surprise voor moet maken, sterker nog, mocht je inspiratieloos zijn betreft jouw surprise, het kan zelfs een uitkomst bieden voor wat voor surprise je gaat maken. Maak dus altijd eerst je gedicht (evt. met online hulp) voor je aan een surprise begint, wellicht kom je namelijk nog op veel betere ideeën!