De goedkoopste Samsung kopen

Mobiele telefoons zijn over het algemeen behoorlijk duur, zeker als je een van de nieuwste varianten wilt. Veel mensen kiezen er in dit geval voor om een Samsung, Apple of HTC toestel te kopen in combinatie met een abonnement. Hierbij betaal je maandelijks een deel van de kosten voor het toestel, die aan het eind van de abonnementsperiode volledig is afgelost. Naast de kosten voor het toestel betaal je via het abonnement ook voor het gebruik van je mobiele telefoon. Een abonnement hoeft echter lang niet altijd zo duur te zijn als mensen denken, kies voor goedkope Samsungs! In dit artikel leggen we je twee mogelijkheden voor om aan een goedkope Samsung te kunnen komen.

Kies voor een los toestel met sim only abonnement

Een Samsung die al een of twee jaar op de markt is valt vaak niet meer in het hoogste segment qua prijs, terwijl de specificaties erg goed te noemen zijn. Door de gedaalde prijs kun je dit toestel zonder abonnement kopen en combineren met een sim only abonnement. Het fijne aan een dergelijke constructie is dat je maandlasten voor de mobiele telefoon afnemen, al dien je vooraf vanzelfsprekend meer te investeren om het toestel te kopen. Een ander voordeel aan een sim only abonnement is dat je de bundel zelf samen kunt stellen. Hoeveel belminuten en mobiele data verwacht jij maandelijks te gebruiken?

Samsungs met abonnement online vergelijken

Naast de mogelijkheid om een Samsung toestel los te kopen en te combineren met een sim only abonnement, kun je er ook voor kiezen om Samsungs met abonnement met elkaar te vergelijken. De prijsverschillen tussen de abonnementskosten van bepaalde telecomproviders kunnen zeker bij iets oudere modellen behoorlijk oplopen. Op internet vind je verschillende handige vergelijkingstools, waarmee het heel eenvoudig wordt om de abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je altijd de goedkoopste oplossing voor een bepaalde telefoon!