De grootste satelliet shop van Europa

Electro-sat is een van de beste online elektronica winkels in Nederland en België. Electro-sat heeft door de jaren heen enorm veel ervaring gedaan in het online verkopen van onder anderen: ontvangers en satelliet schotels. De firma bestaat inmiddels al 17 jaar en weet dus als geen ander wat de wensen van de Nederlandse klanten zijn, zij kunnen u dus als geen ander helpen.

Electro-sat beschikt over een zeer breed assortiment dit biedt de klant veel opties, wat betekend dat er voor u altijd een geschikt product klaar staat. Electro-sat verkoopt onder anderen top merken van ontvangers en schotels zoals: Dreambox, Golden-Media en de VU Plus. Electro-sat heeft verschillende locaties in Nederland zij zijn gevestigd in zowel Amsterdam en Almere als in België. Electro-sat verkoopt elektronica voor een doelgroep die veel waarde hecht aan een kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dit is ook een belangrijke reden van onze vasten klanten om bij ons te blijven, door de goede service en de goede aftersales.

Vanaf het bestelproces tot aan het bezorgen, over alles is goed nagedacht. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling op tijd en netjes bij u thuis geleverd krijgt. Electro-sat heeft in alle vestigingen zowel in Nederland als in België een geordende website indeling waardoor iedereen goed kan zien welke producten zich waar bevinden. En als u vragen heeft kunt u altijd terecht bij onze webshopmedewerkers. U kunt zowel via Facebook als via het e-mail adres dat u terug kunt vinden op de website ons uw vragen of opmerkingen achter laten.