Happy met een bril op je neus

Word jij op feestjes en festivals ook zo vrolijk van al die mensen met feestelijke brilletjes op hun neus? Heb je je wel eens afgevraagd waar iedereen die vrolijke brilletjes vandaan haalt? Zou je er zelf ook eentje willen kopen? Dat kan! Je kunt daarvoor terecht bij de enige echte speciaalzaak voor happy glasses. Op de website van happyglasses.nl vindt je vele soorten vrolijke brillen.

Kijkgenot
Wist je dat veel vrolijke brillen er niet alleen leuk uitzien, maar dat je er nog blijer van wordt als je er zelf doorheen kijkt? Ze zijn namelijk voorzien van een speciaal effect. Je kunt daarbij kiezen uit spacebrillen of kaleidoscope brillen. De spacebrillen bij happyglasses.nl zijn voorzien van een diffraction-effect. Als er licht op de glazen valt, dan zal de bril jouw voorzien van spectaculaire kleur-effecten. Zo kun je ineens in een kleurrijke spiraal worden gezogen of vliegen er allerlei vrolijke kleurtjes om je heen. Bij kaleidoscoop brillen zit het effect in de kaleidoscoop van de glazen. Hierdoor komen kleur en licht geweldig tot hun recht bij het kijken door deze brillen. Naast speciale effect brillen,  kun je bij happyglasses.nl ook kiezen voor brillen met blauwe, gouden, zilveren of spiegelende glazen.

Verschillende monturen.
Niet alleen de glazen van de brillen van happyglasses.nl zijn speciaal, ook de monturen zien er super vrolijk uit. Je hebt hier keuze uit vele verschillende vormen, kleuren en lichtjes.  Zo heb je de goggles brillen, twee naar voren stekende ronde glazen, die aan de achterkant voorzien zijn van een elastiek. Metalen spikes, maken dit tot een extreem coole bril. De LED brillen op happyglasses.nl hebben een montuur gemaakt van LED verlichting. Deze fel kleurige lichtslang verwerkt in het montuur, kun je aanzetten door middel van een batterij. Wil je een goedkopere variant bril, dan kun je bij happyglasses.nl kiezen voor allerlei vrolijke kartonnen brillen. Deze zijn voorzien van een diffraction-effect.