Het inrichten van een intranet

De laatste tijd zijn er erg veel bedrijf bezig met een aanleggen van een eigen systeem. Hierdoor kunnen alle werkzaamheden in één platform worden gehangen en is alles meetbaar. Op deze manier gaat de efficiëntie van de werknemers omhoog en is het makkelijker om resultaten naar een klant kenbaar te maken. Ligt het in de lijn der verwachtingen dat u ook de stap gaat maken naar een kwalitatief intranet? Zorg er dan voor dat u een aantal zaken op orde heeft, zodat de stap naar het laten ontwikkelen van dit systeem een stuk kleiner zal zijn.

Keuze voor bedrijf

Uw bedrijf zit gevestigd in Den Bosch, dan is het natuurlijk allereerst verstandig om op zoek te gaan naar een ict bedrijf in Den Bosch. Op deze manier kan er snel gecommuniceerd worden bij eventuele problemen of toevoegingen aan het systeem. Frequente bezoeken van een expert van het intranet is gemakkelijk te realiseren.

Is dit niet mogelijk of voldoen de lokale bedrijven niet aan uw eisen? Dan moet u via het internet een aantal bedrijven langs uw meetlat leggen. Kiest u voor prijs of kwaliteit? Dat is allereerst de voornaamste vraag die u moet stellen. Natuurlijk wilt u de beste kwaliteit voor de laagste prijs, maar op het gebied van een intranet is het niet te realiseren doordat het in de meeste gevallen een complex systeem zal worden.

Maak uw wensen kenbaar

Heeft u een aantal ICT bedrijven met elkaar vergeleken? Dan is het zaak om bij een aantal bedrijven uw gewenste plaatje neer te leggen. Zo weet u precies wat een toekomstige onderneming u kan gaan bieden en welke prijzen hieraan kleven. Staar uzelf niet blind op de prijzen, maar kijk ook bijvoorbeeld eens naar de eerdere opdrachten die zij hebben gedaan. Op de website van het desbetreffende bedrijf zullen er in de meeste gevallen wel een aantal testimonials staan.