Informatie rondom reclame vlaggen

Om uw onderneming op een verstandige manier in het daglicht te stellen doet u er goed aan om gebruik te maken van vlaggen of banieren. Op deze manier hebben personen en/of potentiële klanten meteen een goed inzicht in welke zaak er in een pand gevestigd is en kunnen zij bij eventuele interesse in uw product of dienst meteen naar binnen. Wij hopen u voldoende te informeren over vlaggen en banieren, zodat u hier in de toekomst ook gebruik van kunt maken.

Geschikte vlag en mast

masten-150x150Natuurlijk moet u allereerst een goed ontwerp van de vlag maken, want het moet meteen duidelijk worden wat er voor boodschap op komt te staan. De bedrijfsuitstraling moet hierin verwerkt zijn en uiteraard de bedrijfsnaam. Afhankelijk van de grootte van het kantoorpand moet u een vlaggenmast kopen. Dit kunt u doen door te kijken naar de hoogte van de nok en een vlaggenmast te kopen rond deze hoogte.

De grootte van de vlag ligt geheel aan uw eigen wensen en behoeften, maar wij raden een langwerpige vlag aan. Deze vangen een stuk minder wind en hierdoor zal deze ook langer meegaan. Het bedrukken van de vlaggen zal op een aantal manieren gedaan kunnen worden. U kunt het tegenwoordig laten drukken in een gigantische kleurenprinter. Deze zorgt ervoor dat het ontwerp vooraf in de computer regelrecht op het doek wordt geprint. Bij kleinere aantallen is het verstandig om deze manier af te nemen om kosten te besparen.

Ook kunt u de keuze maken voor een zeefdruk. Hierbij zal het hele proces wat langer duren, maar het eindresultaat zal wel van goede kwaliteit zijn. Wanneer u meerdere vlaggen wilt ontwerpen en bedrukken is deze keuze aan te raden.

Onderhouden van vlaggen

Nadat de vlag eenmaal hangt is het natuurlijk ook zaak om deze van deze kwaliteit te houden als hoe deze is afgeleverd. Bij een windkracht boven de 6 is het verstandig om de vlag eraf te halen om schade te voorkomen. Is er een zoom los? Repareer dit zo snel mogelijk, want anders kan het geheel gaan rafelen.