Het internetmarketingabonnement voor zzp’ers en beginnende ondernemers

Als u een website heeft dan wilt u natuurlijk graag goed gevonden worden in de zoekmachines. Want hoe beter gevonden, hoe groter de kans is dat personen op uw website terecht komen wanneer zij online iets aan het zoeken zijn en klant worden. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, om dit te realiseren moet er flink wat werk gebeuren. Momenteel heeft u dan twee mogelijke opties, namelijk het inhuren van een online marketingbureau die voor u aan de slag gaat, of u gaat zelf aan de slag, er is online immers genoeg informatie te vinden.

Echter hebben bovenstaande opties nogal wat nadelen. Het inhuren voor een online marketingbureau is niet goedkoop, en daar moet maar net budget voor zijn.

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag gaan, maar het kost veel tijd om alle relevante informatie online te zoeken. De hoeveelheid informatie online is overweldigend, en het is een hele klus uit al die informatie een selectie te maken die in uw situatie gaat helpen en wat u ook echt zelf kan uitvoeren. Veel van de informatie is bijvoorbeeld op de Amerikaanse markt gericht en werkt hier anders, of de informatie is gedateerd. Google veranderd immers om de paar maanden de spelregels weer. Het is niet uw vak en dan is het allemaal lastig te beoordelen. Heeft u hier wel de tijd voor?

Om een derde optie toe te voegen is er sinds kort voor u een nieuw internetmarketingabonnement ontwikkeld. Als u bereid een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren heeft u met dit abonnement een internetmarketingbureau tot uw beschikking voor minder dan honderd euro per maand.

Als u van start gaat maken zij een SEO-quickscan, met daarin een analyse van het zoekgedrag van uw klanten, de situatie van uw website en uw concurrenten. Op basis daarvan ontvangt u maandelijks duidelijk uitgewerkte instructies over wat u kunt doen om de vindbaarheid van uw website te vergroten. Daarbij krijgt u via de email onbeperkt ondersteuning zodat u nooit vastloopt in de uitvoering en hulp heeft bij het behalen van uw online doelen.

Na iedere maand ontvangt u een rapportage waarin u kunt zien hoe uw website scoort op de zoektermen die voor u belangrijk zijn.

Is dit abonnement misschien iets voor u? Dan kunt u zich vrijblijvend inschrijven op SeoAmigo om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rond dit abonnement.