Je eigen servet laten bedrukken

Een servet is een rechthoek van stof of papier die mensen gebruiken om hun vingers en mond af te doen als ze aan het eten zijn. Normaal gesproken zijn ze klein en opgevouwen, maar er zijn servetten in allerlei soorten en maten. Je hebt servetten met allerlei verschillende soorten designs en bedrukkingen. Ga naar www.eigenbedrukking.nl om te zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Of je nou op zoek bent naar een logo, een tekst, een familieteken of je eigen initialen. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan op je servet gedrukt worden. Harstikke leuk toch! Eigen bedrukking is een specialist op dit vlak en kan in al jouw wensen voorzien. Geen verzoek is ons te gek. Wij bedrukken alles. Maar nu zal ik meer informatie geven over het gebruik van de servet.

Conventioneel gesproken wordt een servet gevouwen en vervolgens geplaatst op tafel. Bij een traditionele tafelschikking wordt de servet, al dan niet gevouwen, aan de linkerkant van de tafelschikking geplaatst. Links van de meest buiten gelegen vork. Veel restaurants vouwen servetten in de meest aparte en indrukwekkende vormen om een lege tafel aan te kleden. Want een tafel zonder servetten ziet er leeg uit. De servetten kunnen gebruikt worden om de tafel net dat extra stuk aankleding mee te geven dat het nodig heeft. Om de tafelschikking echt af te maken kan je kiezen voor een eigen bedrukking op je servetten. Zo heb je gepersonaliseerde servetten, waarvan al je gasten onder de indruk zijn. Eigenbedrukking biedt de mogelijkheid om je servetten op de meest uiteenlopende manier te laten bedrukken. Als je echt groots uit wilt pakken, kan je ervoor kiezen om je te verdiepen in origami. Vooral papieren servetten zijn erg makkelijk te vouwen. Dit stelt je in staat om de mooiste origami figuren te vouwen van je servetten. Naast een gepersonaliseerde eigen bedrukking geef je je servet ook een driedimensionaal effect mee.

Geheel eigen bedrukking van je servetten

Voor mensen die minder zin hebben om veel moeite te steken in allerlei vouwtechnieken zijn er ook andere mogelijkheden. Je hoeft geen vouwkoning of hobbybeest te zijn om je tafel toch leuk aan te kleden. Er zijn servethouders in vele uitvoeringen. Deze houders kan je volledig afstemmen op jouw inrichting of het ontwerp van je servetten. In zulke servetten houders worden de servetten tussen twee verticale oppervlaktes geplaatst. Deze kunnen van bijna elk materiaal gemaakt zijn. Het voordeel van een servettenhouder is dat het heel eenvoudig is om een enkel servetje te pakken, terwijl de andere servetjes op hun plaats blijven zitten. Als je papieren servetten niets voor en voor een meer klassieke en stijlvolle uitstraling gaat, dan kan je ervoor kiezen om stoffen servetten te gebruiken. Stoffen servetten kunnen helaas moeilijker bedrukt worden. Bij papieren servetten is dit geen probleem. Je kan al je servetten op een eenvoudige manier laten personaliseren bij Eigenbedrukking. Kies bijvoorbeeld voor een servet ring om de servet bij elkaar te houden. Deze ring zorgt ervoor dat de servet wordt gebundeld. Het enige wat je hoeft te doen is de servet op te rollen en door de ring te steken. Een kind kan de was doen. Wist je dat servetringen vroeger eigenlijk gebruikt werden in huishoudens om de vieze servetten van de schone servetten te onderscheiden? Leuk weetje toch!