Jongerenvakantie naar Kroatië?

Een onvergetelijk avontuur. Een reis voor jongvolwassenen die tijdens hun vakantie ook echt willen zien en beleven, waarvoor zon niet het allerbelangrijkste ingrediënt is voor een succesvolle vakantie en voor wie zin heeft om intens te genieten van een vakantie met leeftijdsgenoten. Bij jouw jongerenvakantie wil je gaan voor een onvergetelijke vakantie die vanaf begin tot eind helemaal voor je georganiseerd is. Een rondreis inclusief vervoer, vlucht, verblijf en ontbijt. Zodat jij lekker vakantie kunt vieren. Vandaag bespreken we een van onze meest gewilde bestemmingen: Kroatië. Ga met ons mee en ontdek deze prachtige bestemming.

Zonvakanties Kroatië voor jongvolwassenen

Voor wie toch liever iets meer zon heeft tijdens de vakantie zijn Kroatië, maar ook Slovenië en Frankrijk goede aanraders. In de zomer is het er stabiel zomerweer met temperaturen van rond de 30 graden. Je hebt hierbij de keus tussen een outdoorvakantie in Frankrijk of Slovenië of een actieve strandvakantie Kroatië.

Bij de reizen naar Frankrijk en Slovenië ligt de nadruk iets meer op de outdooractiviteiten die standaard inbegrepen zijn bij de reissom, zoals raften en canyoning, terwijl bij Kroatië de nadruk iets meer op het strandleven en nachtleven ligt, hoewel we ook daar ontzettend veel leuke activiteiten ondernemen.

Alleen reizen

Voor veel mensen is alleen op reis gaan best een grote stap. Toch kan het enorm leuk zijn om zelf een reis te ontdekken. Je hoeft met niemand rekening te houden, kunt helemaal opgaan in de groep en leert veel nieuwe mensen kennen die allemaal ook bewust voor dezelfde reisbestemming hebben gekozen als jij.

Vaak is het een kwestie van de stap zetten, je bent niet de enige jongvolwassene die alleen reist en in het begin is het voor iedereen sowieso even aftasten en spannend. Je zult merken dat na het eerste half uur het ijs gebroken is en de vakantie echt begonnen is!