Los toestel en sim only: alternatief op het telefoonabonnement

Een los toestel kopen heeft veel voordelen. Het is erg simpel om de prijzen te vergelijken wanneer je een los toestel neemt. Je betaalt direct voor de mobiele telefoon en je krijgt deze direct. Er komen geen abonnementen bij kijken en je weet meteen wat de prijs is. Dit maakt de aanschaf heel simpel. Er hoeven zelfs geen papieren ingevuld te worden als je voor een los toestel gaat. De verkopers van losse toestellen lopen uiteen. Bij de meeste providers kun je een los toestel kopen en het werkt in combinatie met alle telecomproviders.

Mobiel abonnement zonder toestel
Wat de beste actie is wanneer je al een mobiele telefoon in het bezit hebt? Het is in dat geval goedkoop om een mobiel abonnement zonder telefoon te nemen. Een mobiel abonnement zonder telefoon is een sim only. Dit soort abonnement kent iedereen inmiddels wel. Er is dan alleen sprake van het mobiele abonnement met bijpassende simkaart. Deze kun je gebruiken bij het losse toestel. Een mobiele telefoon zit er niet bij maar dat is ook niet nodig als je een los toestel gekocht hebt. Je kunt besparen met dit soort mobiele abonnement. Doordat er geen telefoon bij zit is de maandprijs laag.

Tweedehands los toestel
Het pluspunt van een tweedehands los toestel is dat het voor veel minder verkrijgbaar is. Door de razendsnelle technologische ontwikkelingen worden mobiele telefoons steeds goedkoper en goedkoper. Dit begint al op het moment dat de telefoon voor het eerst op de markt komt. Een gebruikte telefoon wordt tevens goedkoper in de verkoop gedaan. Voor consumenten die willen bezuinigen of niet veel te besteden hebben is een tweedehands los toestel een oplossing. Ga je vrienden af of één van deze mensen nog een mobiele telefoon beschikbaar heeft of kijk op een tweedehands website of er wat leuks voor je te vinden is.

Meer over mobiele telefoons