Online daten in 2017

Veel singles vinden het niet leuk om alleen het nieuwe jaar in te gaan. Daarom besluiten veel van deze singles zich rond de jaarwisseling zich in te schrijven bij een datingsite. Traditioneel is deze periode dan ook het moment dat de meeste mensen zich in schrijven op een datingsite. Door de jaren heen zijn er vele nieuwe datingsites bijgekomen. Dit resulteerde de laatste jaren in voornamelijke nieuwe niche datingsites. Deze datingsites richten zich op specifieke doelgroepen. Dat kunnen heel uiteenlopende doelgroepen zijn zoals: sportmaatjes, hoog opgeleiden, single ouders, swingers of veganisten. Kortom je kunt het eigenlijk niet zo gek bedenken of de doelgroep heeft wel een eigen datingsite!

De populairste datingsites

De populairste datingsites van 2017 zullen ongetwijfeld weer de bekende datingsites zijn zoals: Lexa, Parship en EliteDating. Dit zijn de datingsites met de meeste leden. Het aantal leden is bij datingsites van groot belang. De reden dat veel nieuwe datingsites uiteindelijk ophouden met bestaan is het gebrek aan leden. Het is om die reden ook aan te raden om te kiezen voor een datingsite met een groot ledenbestand.  Om je verder wegwijs te maken met deze datingsites geven we je hieronder een korte omschrijving.

Parship

Datingsite Parship is best beoordeelde datingsite volgens vele expert reviews. De datingsite is zeer uitgebreid opgezet en maakt gebruik van een matchingmethode. Via deze manier kom jij als single eenvoudig in contact met andere singles die aansluiten bij jouw datingprofiel. Als we het aantal succesverhalen mogen geloven vonden vele mensen een relatie via Parship. Nadeel van deze datingsite zijn de vrij hoge lidmaatschapskosten. Dit komt voornamelijk doordat het kortste abonnement 6 maanden betreft. Klik hier voor meer informatie over Parship.

Lexa

Lexa is al jaren de meest populaire datingsite als we kijken naar het aantal actieve leden. Ben je dus op zoek naar een datingsite met zeer veel leden, dan is datingsite Lexa voor jouw de beste keus. Lexa is actief in veel landen, daarom is het ook mogelijk om in contact te komen met buitenlandse singles. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je cupido pijlen enkel op Nederland of België te richten.