Online smartshop in Nederland

De smartshop heeft zijn naam de danken aan de smart drugs die er worden verkocht. Bij een smart shop kan je vooral natuurlijke psychedelica kopen, daarnaast verkopen smartshops vaak ook andere accessoires zoals pijpjes en bongs. Smartshop bieden ook verschillende synthetische drugs aan, deze zijn volgens de Opiumwet (nog) niet illegaal. Doordat deze drugs nog niet op Opiumwet zijn opgenomen is het niet illegaal om het te produceren en te bezitten.

Magic truffels

De truffel, ook wel Psilocybe tampanensis, kan je kopen in de smartshop. Truffels bevatten stoffen die je hersens anders laten werken dan normaal, ze zorgen ervoor dat je de werkelijkheid anders ervaart. De smartshop verkoop truffels in verschillende sterktes, vaak is dit ingedeeld van 1 tot 5 sterren waarbij 5 sterren het sterks is. Je kan paddo’s op verschillende manier innemen, de meest gebruikelijke is het opeten. De werkingsduur is tussen 3 en 8 uur.

Paddo kweekset

In tegenstelling tot Magic truffels zijn paddo’s verboden. Het zelf kweken van paddo’s is wel legaal, het is niet illegaal om sporen van de paddo te bezitten. De populairste paddo is de Mexicaanse, deze worden over het algemeen als prettigste ervaren. Na het nemen van paddo’s zal je, na ongeveer een half uur, een andere werkelijkheid zien. Vaak worden hallucinaties en vervormingen ervaren. Het effect kan heftiger worden gemaakt door het eten van chocola en het drinken van thee.

High Hawaiians

High Hawaiians is een krachtige truffel, het is één van de sterkste verkrijgbaar. De trip op deze truffel wordt vooral visueel ervaren. Kleuren kunnen veranderen en geluiden klinken anders, daarnaast kan het zorgen voor euforie en saamhorigheid. Bij inname van truffel kan je dit het beste doen op een lege maag, dit zorgt ervoor dat het beter wordt opgenomen. Kauw goed op de truffel voordat je het doorslikt.