Op zoek naar de juiste Kraamzorgorganisatie? Kijk en vergelijk op kraamzorgkiezer.nl!

Als aanstaande vader of moeder is het belangrijk om zaken zoals kraamzorg op tijd en goed te regelen. Tegenwoordig houdt dit in dat je zelf op zoek moet naar een kraamzorgorganisatie die in de eerste dagen na de geboorte van een baby kraamzorg komt verlenen. Maar hoe weet je eigenlijk voor welke kraamzorgorganisatie je moet kiezen? De website kraamzorgkiezer.nl zet alle kraamzorgorganisaties voor aanstaande vaders en moeders op een rijtje. Op deze website worden ervaringen gedeeld en kan je zien wat het verschil is tussen alle kraamzorgbureaus. Het kiezen van kraamzorgorganisaties is vanaf nu een stuk makkelijker.

Op kraamzorgkiezer.nl kan je direct je postcode of plaats invullen. De website zet dan alle kraamzorgorganisaties bij jou in de buurt op een rij. Daarbij worden ervaringen van gebruikers gezet zodat je van anderen kan horen hoe zij de kraamzorg van het kraamzorgbureau hebben ervaren. De kraamzorgorganisaties delen foto’s en de contactgegevens staan ook voor jullie op een rijtje. Kraamzorgkiezer.nl is de eerste website waar alle kraamzorgorganisaties uit Nederland, gesorteerd op steden, op staan vermeld.

Naast het vergelijken van kraamzorgorganisaties, kan je op de website van kraamzorgkiezer.nl ook terecht voor informatie over kraamzorg in het algemeen. Wat houdt het precies in en waar moet je op letten? In de verschillende blogs op de website staat veel geschreven over kraamzorg en hoe alles in zijn werk gaat.

In Groningen hebben al diverse kraamzorgbureaus zich aangesloten bij kraamzorgkiezer.nl. Bekijk de pagina kraamzorgkiezer Groningen om een beeld te krijgen van hoe de website in elkaar zit. Werk jij bij een kraamzorgorganisatie die nog niet staat op de website? Dan kan je via de website kijken bij het deel voor bedrijven en je de specifieke kraamorganisatie aanmelden.