Palletboxen zijn altijd stevig en betrouwbaar

Met de palletboxen van Zamko kun je er van op aan dat je export veilig verloopt. Wij verkopen alle soorten en maten voordelige palletboxen, geschikt voor gebruik in alle verschillende sectoren, van elektronica tot agrarische producten. Voor opslag en vervoer zijn de palletboxen van Zamko de absolute standaard. Ontdek hoe wij ook jouw logistieke proces kunnen optimaliseren door het transport van goederen betrouwbaarder en veiliger te maken, en hoe je veel kosten kunt besparen door het gebruik van onze herbruikbare, stevige en flexibele palletboxen.

Palletboxen voor alle sectoren

Je wil het liefst je producten vervoeren zonder daarbij enig risico te lopen. Helaas gebeurt het nog te vaak dat voor het exporteren van producten geen palletboxen gebruikt worden. Daarmee loop je als bedrijf onnodig gevaar op beschadiging van producten, en is de veiligheid van het personeel in het geding. Maar het gebruik van palletboxen beschermt niet alleen: het verhoogt ook efficiëntie. Palletboxen zorgen ervoor dat producten niet meer uit de pallets kunnen steken en maakt het makkelijker om de ruimte goed in te delen en pallets te stapelen. Daarmee wordt veel ruimte bespaard. Dankzij de lage kosten, verdienen de beschermende kisten zichzelf al binnen een of twee keer terug.
Met de nieuwe of tweedehandse palletboxen van Zamko kan je er van op aan dat je opslag en vervoer optimaal is. De jarenlange ervaring en professionele insteek van Zamko garandeert robuuste en vrijwel slijtagevrije palletboxen die meermalen gebruikt kunnen worden. Daar kun je van op aan. We leveren palletboxen in alle standaardmaten, zowel in hout als in plastic en stalen uitvoeringen. Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk snel op onze website voor meer informatie over al onze producten en de voordeligste prijzen voor palletboxen en accessoires.