Een paraplu als relatiegeschenk

Er zijn een hele hoop verschillende relatiegeschenken. Pennen, mokken, bidons, usb-sticks en noem zo maar op. Een niet alledaags relatiegeschenk is een paraplu. Bij relatiegeschenken.nl kun je je eigen paraplu met jouw bedrijfslogo erop ontwerpen. Een paraplu cadeau geven is niet alleen leuk, maar ook heel erg handig. In een land met zoveel regenachtige dagen komt een paraplu zeker van pas.

De keuze is ruim

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opvouwbare paraplu. Een erg handig en gewilde keuze, omdat je ze makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Relatiegeschenken.nl heeft zelfs paraplu’s die geschikt zijn voor stormachtige dagen.

Werken aan naamsbekendheid

Met een paraplu kun je veel reclame maken voor je bedrijf. Een paraplu valt namelijk altijd op. Mensen gebruiken een paraplu als ze op weg zijn van A naar B. Met een beetje geluk reist de paraplu het hele land door. Makkelijker dan dit kunnen ze het niet voor je maken.

De paraplu persoonlijk maken

Als je de website bezoekt kun je zien hoe ruim het assortiment is. Je kan kiezen uit alle kleuren en formaten. Wil je graag een houten handvat? Of liever plastic? Of ga je voor een miniparaplu zonder heel groot handvat? Het kan allemaal. Wil je je klanten of werknemers echte kwaliteit bieden? Kies dan voor een storm paraplu. Deze paraplu kan zelfs de ruigste weersomstandigheden aan.

De paraplu uitdelen

Een paraplu is niet een geschenk wat je per post verstuurt als giveaway, iets wat met bijvoorbeeld een pen wel kan. Het is handig om een voorraad paraplu’s bij de hand hebt. Als er een klant op bezoek komt, en het begint plotseling te regenen wanneer hij of zij naar huis wilt gaan, kun je heel spontaan een paraplu cadeau geven. Dit zullen je klanten zeker waarderen. Daarnaast kun je paraplu’s uitdelen op bijvoorbeeld beurzen of andere belangrijke gelegenheden. Uiteraard kun je ook paraplu’s aan je werknemers uitdelen.

Ontwerp je eigen paraplu

Waar wacht je nog op?  Bezoek de website en stel je eigen paraplu samen. Rond, vierkant, groen, geel of paars. Niet is onmogelijk. Bestel daarom snel, en deel bij de eerste de beste regenbui jouw eigen ontworpen paraplu’s uit.