PERCENTIL, Europa’s grootste online winkel voor zo goed als nieuwe dames- en kinderkleding nu ook in Nederland

PERCENTIL is een Spaanse startup met webwinkels in Spanje, Frankrijk, Duitsland en heeft sinds eind mei ook een Nederlandse winkel geopend.

Wij hebben momenteel in totaal meer dan 190.000 kledingstukken op voorraad waar dagelijks nog eens 5.000 nieuwe artikelen bijkomen.

Met prijzen die tot 85% lager liggen dan de originele winkelwaarde en de mogelijkheid om bestellingen gratis retour te sturen gedurende 30 dagen is PERCENTIL een verademing voor je portemonnee.

Elk kledingstuk op onze site is stuk voor stuk handmatig gecontroleerd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat elk artikel voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen en ook daadwerkelijk zo goed als nieuw is.

PERCENTIL vindt dat kleding een tweede leven verdient, niet alleen omdat het zonde is kleding die vaak nog zo goed als nieuw is weg te gooien, maar ook omdat het recyclen van kleding het milieu beschermt (er hoeft immers minder nieuwe kleding geproduceerd te worden).

In het najaar van 2016 kun je PERCENTIL ook gebruikte kleding verkopen waarbij PERCENTIL het hele verkoopproces van A-Z voor haar rekening neemt.
Het proces is eenvoudig: stuur de kleding in een door PERCENTIL verstrekte tas gratis naar ons op, na het beoordelen van de inhoud doen we de verkoper een aanbod voor de gehele inhoud. Wordt het aanbod geaccepteerd dan wordt de verkoper direct uitbetaald (nog voordat de kleding daadwerkelijk verkocht is).

Accepteert de verkoper het aanbod niet, dan stuurt PERCENTIL de tas met kleding kosteloos terug.
De niet geaccepteerde kleding wordt gedoneerd aan een goed doel.

Voor meer informatie kijk op onze site www.percentil.nl of op Facebook https://www.facebook.com/PERCENTILNL