Playstation 4 kopen

Playstation 4 populairste game console

De game wereld is een miljoenen industrie. Jaarlijks gaan er voor miljarden aan euro’s over de toonbank. Sony Playstation bezit hier een groot deel van. Sinds de introductie van de allereerste Playstation is Sony marktleider met hun game console. In de loop der jaren is dit alleen maar toegenomen door de vernieuwing van de spelcomputers. De PlayStation, PlayStation 2, Playstation 3, PS4 en PSP zijn/waren echt kaskrakers voor Sony. De huidige spelcomputer van Sony, de PlayStation 4, is verkrijgbaar in 2 varianten de PS4 Pro en de PS4 Slim.

 

PS4 Pro vs PS4 Slim

Tegenwoordig zijn er 2 verschillende spelcomputers van PlayStation verkrijgbaar. De PS4 Pro en de PS4 Slim. Beide consoles zijn van Sony en kunnen de games van de PlayStation 4 spelen. Het verschil zit hem onder de kap. De pro versie heeft namelijk betere technische specificaties en kan hierdoor ook beeld uitsturen op 4K resolutie. De PS4 pro is dan ook bedoeld voor de keiharde gamer die niet achter zijn spelcomputer is weg te slaan. Mocht je af en toe een spelletje willen spelen, dan voldoet de PS4 slim waarschijnlijk voor jou. Wil jij een nieuwe ps4 kopen? Kijk dan naar wat jij echt nodig hebt en kies daarna tussen de Pro of Slim variant.

 

PlayStation 4 online winkels

Als jij op zoek bent naar een nieuwe PS4, dan kun je terecht bij de plaatselijke gamestore of speelgoedwinkel. Hier vind je meestal een klein aanbod aan Playstation 4 consoles. Of je kiest ervoor om online een ps4 te kopen. Online vind je ook sneller een goedkope ps4 en betaal je nooit teveel door de vele aanbiedingen.