Uw professionele partner bij een woning leegruimen

25-08-2016, Geplaatst door artikelmarketing in Algemeen

Als gevolg van een verhuizing, opname in een verzorgingshuis of overlijden van een dierbare, is het noodzakelijk om de woning of het appartement vakkundig leeg te ruimen en in goede staat op te leveren. Bijvoorbeeld voor een verkoop, een verhuur of een nieuwe bewoning in het zorgappartement. Appartement-leegruimen.nl is uw professionele en betrouwbare partner bij het volledig ontruimen van de woning. Dit gebeurt vakkundig en op discrete wijze. Bovendien liggen onze tarieven een stuk lager dan van concurrerende bedrijven in de markt.
Verkoop klaar maken van uw woning, appartement, winkel, kantoor of bedrijfsruimte

Appartement-leegruimen.nl kan niet alleen uw appartement verkoopklaar maken, maar ook uw grondgebonden woning, uw winkel, uw kantoor of uw bedrijfsruimte. Het kan zijn dat u hier zelf niet meer toe in staat bent, dat u hier zelf geen tijd voor heeft of dat er een naaste van u is overleden die een woning of bedrijfsgebouw achterlaat. Doe dan een beroep op Allerommelopgeruimd.nl. Wij ontzorgen u in elke situatie. De leegruiming vindt snel en netjes plaats, zodat het pand weer vlot gebruiksklaar is voor een nieuwe koper of huurder.
Woning of bedrijfspand wordt bezemschoon opgeleverd

Appartement-leegruimen.nl zal het huis of appartement bezemschoon opleveren. Dat houdt in dat alle vloerbedekking, gordijnen, vitrages, rails, verlichting en systeemwanden worden verwijderd en afgevoerd. Natuurlijk heeft u eerst de gelegenheid om alle dierbare en waardevolle spullen uit de woning of bedrijfsruimte te halen. Tevens worden eventuele gaatjes in muren of plafond opgevuld, dan wel worden er nog andere lichte reparatiewerkzaamheden verricht om de ruimte weer in goede staat te brengen.
Bent u nieuwsgierig naar de diensten van Appartement-leegruimen.nl? Stuur ons een e-mail of bel ons gerust op. Dit kan alle dagen van de week, ook ‘s avonds en in het weekend: 06 – 41 56 82 42. Als u geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte, kunt u dit aangeven op het contact- en offerteformulier op onze website. Wij noemen een all-in prijs, zodat u achteraf nooit extra kosten heeft.

Bron:NLpersberichten.nl