Samsung Galaxy S7 waardig opvolger van S6

De Samsung Galaxy S7 mag dan nog wel pas kort verkrijgbaar zijn in Nederland, de eerste reacties over het nieuwe vlaggenschip van Samsung zijn lovend. De verwachtingen waren hoog gespannen, maar Samsung lijkt deze meer dan waar te hebben gemaakt.

Zoals bij elke lancering van een top smartphone is het afwachten hoe de consument reageert op het nieuwe toestel. Reviews en of productomschrijvingen zijn een eerste graadmeter over de kwaliteiten en prestaties van het nieuwe product, maar toch ook zeker de verkoopcijfers liegen niet als het gaat om de populariteit van een nieuwe telefoon.

En juist die verkoopcijfers liegen er bij het nieuwe paradepaardje van Samsung niet om. Het Samsung Galaxy S7 abonnement is de eerste weken na lancering zo in trek geweest, dat alle providers en verkopers van het toestel de vraag maar amper aan konden. Dit na de voorverkoop periode, die ook al stormachtig te noemen was.

Zo kan er dus wel geconcludeerd worden dat het Samsung Galaxy S7 abonnement een waardig opvolger is van zijn broertje, de Samsung Galaxy S6. Ook dit toestel was bij de lancering enorm populair, en voldeed aan de verwachtingen van alle consumenten. Dit ondanks dat het toestel daarvoor in de S lijn, de S5, destijds aangemerkt werd als toch wel het topje van de ijsberg als het ging om mogelijkheden op mobiele telefonie gebied.

En doordat de Samsung Galaxy S toestellen zo in de smaak vallen, bestellen consumenten nog steeds veel toestellen uit de S lijn. Zelfs de S3 vind nog gretig aftrek bij veel mensen die op zoek zijn naar kwaliteit voor een schappelijke prijs. En ondanks dat de S7 inmiddels overal te bestellen is, doet ook nog steeds het Galaxy S6 abonnement het overal uitstekend. Zeker nu na de lancering van de Galaxy S6 de prijs van de voorgangers stevig is gedaald, weet de consument deze toestellen uitermate goed te vinden!

En de Samsung Galaxy S7? Wanneer die eventueel leverbaar is nog niet duidelijk. Maar we kunnen er vanuit gaan dat ook dit toestel weer een ware hit zal gaan worden onder de consumenten. De S7 je nu nog te duur? Kies dan nu voor een goedkoop Galaxy S6 abonnement, en pas eventueel bij lancering van de nieuwe S8 voor een hagelnieuwe Galaxy S7.