TheFlavourCompany.nl

The Flavour Company is in Nederland dé specialist in bijzondere proefpakketten drank, zogenaamd de ‘Flavour Packs’. Hiermee is The Flavour Company één van de snelst groeiende online bedrijven in haar segment. Naast online verkoop, worden de Flavour Packs ook bij een groeiend aantal Nederlandse en Belgische slijters verkocht (70+).

Beleving & Ontdekken. Het ideale cadeau.
Een Flavour Pack bevat 5 x 4cl drank, wat genoeg is voor 2-3 personen. De Flavour Packs zijn bedoeld om (samen) nieuwe smaken te ontdekken en uitgebreid te leren over verschillende dranken, een ideaal sociaal cadeau. De Flavour Packs worden zorgvuldig samengesteld met uitsluitend A-merken en zowel de Pack zelf als de verzendverpakking zijn ontworpen om de ideale unboxing experience te bieden.

Assortiment losse Packs
Naast 7 Whisky Packs en 2 Gin Packs zullen per december 2015 ook Liqueur Packs en combinatie Packs beschikbaar zijn. In 2016 zal verdere verbreding van het assortiment gerealiseerd worden.

Membership
Met het Flavour Membership ontvangen members ieder kwartaal een exclusief Flavour Pack. Deze Packs zijn nooit los verkrijgbaar op de website.

Klantgerichtheid & klantervaring (98/100)
De klant en de klantbeleving staat centraal. Naast het bieden van de ultieme beleving worden uitstekende randvoorwaarden geboden om verkoop te realiseren (zie USP’s). The Flavour Company is iedere werkdag tot 17:00h telefonisch, per mail en via social media bereikbaar.

Facts & Figures
• 98/100 beoordeling Webwinkelkeur;
• 10.000+ fans via social media;
• Het team bestaat uit 4 personen: 1 salesmanager (eigenaar), 1 marketingmanager (eigenaar);
1 marketing & communicatie medewerker en 1 liquorist.

Voordelen:
• 30 dagen bedenktijd & gratis retour;
• Uitmuntende service en advies;
• Voor 16h besteld, volgende werkdag in huis;
• Veilig betalen met Ideal, Mister Cash, Bitcoin, Paypal, Creditcard of zelf overmaken.

TheFlavourCompany.nl

Het meest smaakvolle cadeau van Nederland: Flavour Packs. Ontdek & geniet samen of alleen.

[DFR:category?c=1577289]