Trends voor de zomer 2016

De zomer van 2016 staat voor de deur, tijd om je kledingkast te voorzien van nieuwe elementen! Heb je bijvoorbeeld al een leuke bikini voor de komende zomer gevonden? Beschik je al over een strandjurk? En heb je al voldoende schoenen om de zomer door te komen? Voor de zomer van 2016 lijken de felle kleuren hip te worden, waarbij de kleuren over verschillende vlakken zijn verdeeld. Geen bloemen, vlinders of andere drukke patronen meer, maar strakke en moderne kleuren vormen de trend voor 2016.

Door nu alvast te zoeken naar leuke kleding voor de zomer, ben je ervan verzekerd dat je mee kunt gaan met deze trend als je het strand bezoekt!

Hippe en kleurrijke bikini’s

Wanneer je het aanbod met bikini’s bekijkt voor de komende zomer, dan zie je de felle kleuren duidelijk terugkomen. Bekende lingeriewinkels bieden modellen aan die lijken op een kunstwerk van Mondriaan en ook online vind je bikini’s vol kleur en zonder te drukke patronen. Ook populair zijn de bikini’s met een strepenpatroon, waarbij de strepen recht of in bepaalde hoeken lopen. Ondanks de hoeken worden de bikini’s met strepen niet te druk, maar zorgt dit juist voor een speels effect. Niet iedereen vindt de strakke kleuren even mooi, waarvoor deze bikini’s een goed alternatief bieden.

Goedkope bikini’s shoppen voor de zomer

Wellicht vind je niet een, maar wel twee of drie leuke bikini’s voor de komende zomer. Doordat bikini’s over het algemeen niet heel goedkoop zijn, zal het moeilijk kiezen worden. Gelukkig zijn er mogelijkheden om aan goedkope bikini’s te komen. Denk bijvoorbeeld aan de kortingswebsites, waarop je een overzicht vindt van de kortingscodes voor verschillende populaire winkels. Hier vind je vast en zeker een webwinkel die bikini’s verkoopt. Vaak kun je de kortingscode direct gebruiken, waarmee je veel geld bespaart voor een tweede of zelfs derde bikini.

Tip: verkoop je oude bikini’s! De bikini’s die jij niet meer leukt vindt, vinden anderen misschien nog wel leuk. Door ze te verkopen heb je meer geld voor een nieuwe bikini.