VluchtVolgen24.nl

Stel je gaat op vakantie of bent van plan om op vakantie te gaan dan is het natuurlijk altijd handig om te weten wat je vluchttijden zijn. Dit kun je op de ouderwetse manier doen bijvoorbeeld via de teletekst, maar ook gewoon via het internet. Maar ook handig als je iemand moet wegbrengen of iemand verwacht.

Op internet kun je tegenwoordig makkelijk vliegtuigen volgen die over de hele wereld vliegen. Dus je hoeft niet meer omhoog te kijken, hihi. Maar hoe werkt dat via internet? De website VluchtVolgen24.nl heeft een online vliegradar waar je alles kunt zien. Je voert de vliegtuignummer in en krijgt dan alle gegevens in beeld. Zoals hoelang het nog ongeveer duurt en de hoogte. Erg interessant om dit allemaal te volgen. Je kijkt je ogen uit hoeveel vliegtuigen er vliegen over de hele wereld.

Vlucht volgen was nooit zo makkelijk met behulp van internet! Voor vliegtuig liefhebbers is dit een leuke manier om tijd te verdrijven achter je computer. Je kunt ook gewoon alles boven Nederland volgen zoals de Schiphol aankomst.