Voordelig een proefabonnement op het Algemeen Dagblad

Om nieuwe abonnees te werven heeft het Algemeen Dagblad vrijwel altijd interessante proefabonnementen en kortingsacties. Daarnaast kun je ook profiteren van diverse welkomstcadeaus. De cadeaus kunnen variëren van een tablet tot een televisie. De kortingen zijn interessant voor nieuwe abonnees. Studenten kunnen profiteren van 50 procent op diverse abonnementen wanneer ze een studentenabonnement afsluiten.

Bekijk nu de abonnementen

Over het Algemeen Dagblad
Het Algemeen Dagblad, ook wel afgekort als het AD, is een ochtendkrant die opgericht werd in 1946. De krant is één van de meest gelezen kranten van Nederland. Het AD wordt hoofdzakelijk in de Randstad gelezen. Wanneer je een abonnement afsluit op deze krant blijf je altijd op de hoogte van al het nieuws uit binnen- en buitenland. Daarnaast kun je in het AD nieuws lezen over showbizz, televisie en economie. In het weekend vind je in de krant allerlei leuke artikelen en informatie over uitjes. Ook het sportkatern van AD is populair onder veel sportliefhebbers. Naast de landelijke versie van het AD heb je ook een regionale versie van het AD.

Proefabonnement
Om kennis te maken met de krant kun je eventueel eerst een proefabonnement afsluiten. Het proefabonnement zal automatisch stoppen. Wanneer je tevreden bent over de kwaliteit van de krant kun je een abonnement voor half jaar of een jaar afsluiten. Wanneer je abonnee wordt van het AD krijg je elke ochtend, behalve zondag, de krant in de brievenbus. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het AD online te lezen. Om de krant online te kunnen lezen, kun je een digitaal abonnement afsluiten. Het voordeel van een digitaal abonnement is natuurlijk dat je de krant overal ter wereld kunt lezen. Als je op vakantie bent blijf je zo ook op de hoogte van het nieuws uit Nederland.
Welke AD aanbiedingen zijn er op dit moment?
Je kunt zoals aangegeven vrijwel altijd profiteren van een AD-aanbieding. Je kunt de krant voor € 2,50 per week lezen. Het gaat hierbij om een digitaal abonnement. Als je gebruik wilt maken van een speciale aanbieding, kun je de site van het Algemeen Dagblad in de gaten houden. Er zijn regelmatig nieuwe acties, zodat er altijd wel een actie is die jou aanspreekt. Op dit moment kun je bijvoorbeeld een abonnement nemen en je ontvangt dan 1/5 staatslot cadeau. Dergelijke welkomstcadeaus krijg je na de derde maandbetaling. Het afsluiten van een AD abonnement kan online via de speciale actiesite die het Algemeen Dagblad heeft opgezet.