Wanneer je toch drugs wilt gebruiken

U heeft het misschien vast wel eens uitgeprobeerd; drugs. Veel mensen hebben een afkeer tegen drugs, omdat zij over het algemeen alleen maar negatieve verhalen horen over de drugs. Er is echter ook een kant van het verstandig gebruiken van drugs en dit op een normale schaal te doen. Wij zullen voor u een aantal adviezen en tips geven rondom het verstandig gebruiken van drugs, zodat u het misschien een keer kunt proberen. Zorg er echter wel voor dat u drugs in de hand heeft en niet andersom!

Gesteldheid

Wanneer u drugs gaat gebruiken moet u allereerst ervoor zorgen dat u fysiek en mentaal in orde bent. Wanneer dit niet het geval is zullen de drugs op een verkeerde manier binnenkomen. Dit zorgt weer voor het effect wat u juist niet wenste en in de ergste gevallen kan dit leiden tot een ‘bad trip’. Rust voldoende uit voordat u een drugssoort gaat gebruiken.

Omgeving

Een juiste omgeving draagt ook bij aan het behalen van het gewenste effect van drugs. Wanneer u drugs gebruikt op een onbekende plek met onbekende mensen zult u uzelf nooit op uw gemak voelen. Daarom raden wij u aan om sowieso de eerste keren de drugs te gebruiken in een vertrouwde omgeving zoals bij iemand thuis.

Zorg er ook voor dat er te allen tijden iemand bij is die nuchter blijft. Wanneer er dan eventuele problemen optreden bij het gebruik van drugs, zal hij/zij u kunnen helpen om weer op te lappen of maatregelen te treffen.

Testen

Voordat u een bepaalde drugs gaat gebruiken, zoals Magic truffels, is het verstandig om deze vooraf te laten testen. Dit kunt u anoniem doen door een sample op te sturen. U kunt dit echter ook fysiek doen in centra waar zij staan voor schoon en gereguleerd drugsgebruik.