Waterproof Bluetooth Badkamer Speaker Yota Yotaphone 2

Waterproof Bluetooth Outdoor / Badkamer Speaker voor Yota Yotaphone 2.
Luistert u tijdens het douchen of als u in bad gaat graag naar uw favoriete muziek? Met deze universele spatwaterbestendige badkamer speaker (die natuurlijk ook gewoon buiten te gebruiken is) streamt u de muziek via een Bluetooth verbinding vanaf uw Yota Yotaphone 2. Wel zo`n fijn idee, aangezien u uw kostbare Yota Yotaphone 2 op afstand van het water kunt houden. 
Goede geluidskwaliteit
De draadloze waterproof Bluetooth badkamer speaker is niet alleen spatwaterdicht. De geluidskwaliteit is ook nog eens vele malen beter en luider dan de standaard speaker van de meeste smartphones en tablets. Zo geniet u tijdens het douchen van een voller en rijker geluid. De Bluetooth-verbinding zorgt voor een betrouwbare draadloze connectie met de Yota Yotaphone 2. Het bereik is circa 10 meter.
Bevestiging met zuignap
De waterproof Bluetooth badkamer speaker is voorzien van een grote zuignap waarmee u de luidspreker op elke vlakke ondergrond kunt bevestigen. Of het nu een tegelwand is, een glazen deur of douchewand, of de spiegel. De zuignap houdt de badkamer speaker stevig op zijn plek.
Aanwezige knoppen 
Bellen: u kunt ook handsfree bellen via de waterproof Bluetooth badkamer speaker via uw smartphone.
Naast een knop voor de handsfree functie zijn er tevens knoppen aanwezig voor: play/pauze, volgend nummer, vorig nummer, volume (+ & -) en een power button om de Bluetooth badkamer speaker aan- en uit te schakelen. 
Belangrijke kenmerken:
✓ Geschikt voor Yota Yotaphone 2✓ Bluetooth 3.0 verbinding tot 10 meter✓ Stevige zuignap✓ Functie voor handsfree bellen✓ Waterproof (IP-x4 kwaliteit)✓ Output: 3W✓ Frequentie: 100Hz ~ 20KHz✓ Kleur: Wit✓ Accuduur: ca. 6 uur✓ Oplaadtijd: ca. 3 uur✓ Incl. kabel voor opladen accu
Bestel direct!
Bent u op zoek naar een waterproof Bluetooth speaker voor in de badkamer/douche? Dan is dit de perfecte oplossing om draadloos muziek te kunnen streamen vanaf uw Yota Yotaphone 2. Bestel de speaker voordelig bij ons in de shop. 
De verzending is gratis!

€ 17.50

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.