Welke kredietkaart past het beste bij u?

Bij sommige online webwinkels is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een VISA- of Mastercard, om bestellingen te kunnen plaatsen. Dit geldt voornamelijk voor de internationale webwinkels, die vanuit Engeland, China of Amerika handelen. Wanneer u hier eenmalig een bestelling wenst te plaatsen, kan een prepaid kredietkaart volstaan. In andere gevallen is het raadzaam om te kiezen voor een kredietkaart met een langere geldigheid. Maak gebruik van een kredietkaart vergelijker om de voor u voordeligste kredietkaart te vinden. Er zitten namelijk een aantal belangrijke verschillen tussen de kredietkaarten.

Verschillen tussen kredietkaarten

Wanneer u gebruik maakt van een kredietkaart vergelijker, zult u de eerste verschillen wellicht direct opmerken tussen de verschillende kredietkaarten. Zo is de ene kredietkaart gratis te gebruiken, terwijl u voor andere varianten vijf tot tien euro per jaar kwijt bent. In de ergste gevallen lopen de jaarlijkse kosten voor een kredietkaart op tot zelfs vijfenvijftig euro, wat een behoorlijk bedrag kan zijn als u de kredietkaart zelden tot nooit gebruikt. Om niet voor onverwachte kosten komen te staan, is het raadzaam om hier voor het aanschaffen van een kredietkaart goed op te letten.

Naast de prijs die u jaarlijks voor de kredietkaart dient te betalen, verschillende kaarten ook op het gebied van limieten. Zo is het bij de ene kaart mogelijk om tot vijfduizend euro uit te geven, terwijl andere kredietkaarten een limiet van drieduizend euro hanteren of zelfs minder. Het is sterk afhankelijk van het type aankopen wat u doet, welke kredietkaarten het beste bij uw bestedingspatroon passen.

Money2gocard.nlVisa World CardVisa World Card GoldVisa World Card Platinum